• LOGISTIK & TRANSPORT I SÆRKLASSE

LAGERLOGISTIK I FORBINDELSE MED MONTERING AF HÅRDE HVIDEVARER

Hos Nordic Flyt & Logistik ApS tilbyder vi logistikstyring i forbindelse med levering og montering af hårde hvidevarer. Vi har specialiseret os inden for montering og installation af hårde hvidevarer, og vi varetager opgaver for kunder på hele Sjælland.

Vi er et team bestående af 30 dygtige og pålidelige flyttefolk og montører, som har stor erfaring inden for lagerlogistik. Derudover har vi 20 liftbiler på 24 kubikmeter, hvilket betyder, at vi kan varetage mange forskelligartede opgaver i forbindelse med logistikstyring.

SÅDAN ARBEJDER VI MED LOGISTIKSTYRING

Typisk foregår vores arbejde med lagerlogistik således, at vi får besked fra en hvidevareforhandler om, at vi skal levere og montere hårde hvidevarer for en kunde. Herefter får vi den eller de pågældende varer leveret på vores lager. Herfra står vi for at styre og håndtere, at den eller de pågældende varer bliver leveret og monteret ude hos kunden på den korrekte dato.

Vi sørger for al kommunikation med kunden, ligesom en del af vores logistikstyring også består af at arrangere leveringsdato- og tidspunkt med den enkelte kunde.

KONTAKT OS OG HØR MERE OM VORES LAGERLOGISTIK

Har du nogle spørgsmål i forbindelse med vores lagerlogistik, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder og vores virksomhed, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Vi har mange års erfaring inden for montering og levering af hårde hvidevarer for kunder på hele Sjælland, og vi bestræber os altid på at sikre, at vores kunder får en tilfredsstillende og god oplevelse i forbindelse med vores arbejde med logistikstyring.

Nordic Flyt

Hvem er vi?

Vi er et erfarent logistik- og flyttefirma hvor vi tilsammen har mange års erfaring. Vi hjælper og guider dig igennem hele processsen – vores professionelle ekspertise sikrer, at din levering eller flytning foregår problemfrit.