• LOGISTIK & TRANSPORT I SÆRKLASSE

KØKKENMONTERING – DISTRIBUTION OG MONTERING

Leder du efter en distributør, som tilbyder køkkenmontering? Hos Nordic Flyt & Logistik ApS har vi speciale i distribution, levering og montering af køkken hos slutkunder. Vi kan blandt andet tilbyde en fast aftale om servicelogistik, hvor vi leverer og monterer på hele Sjælland.

STOR ERFARING MED AT HÅNDTERE OG MONTERE KØKKENER

Vi har stor erfaring med at håndtere og montere køkkener hos slutkunder, og vi tilbyder også installation af hårde hvidevarer og lagerlogistik hertil. Vores 30 pålidelige flyttefolk og montører optræder altid høfligt, og de forstår at sætte sig i kundens sted, når de leverer og monterer køkkener. Vi har 20 liftbiler på 24 kubikmeter, som vi benytter til distribution.

Vi har altid fokus på kundernes forventninger i forbindelse med køkkenmontering, og vi stræber efter at give dem en god oplevelse. Kunden kan få angivet et tidsinterval for vores ankomst og montering af køkken, og vi følger op med et opkald til kunden omkring ½ time før ankomsten.

Vores medarbejdere har naturligvis en ren straffeattest, og de har også børneattest. Samtidig er de fleste medarbejdere godkendt af PET til at arbejde på militære lokationer, i lufthavne og i andre statslige institutioner.

KONTAKT OS FOR AT FÅ ET TILBUD PÅ KØKKENMONTERING

Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for distribution og køkkenmontage, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for køkkenmontering. Du kan ringe til os på telefon 8620 2202 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail flyt@nordicflyt.dk.

Nordic Flyt

Hvem er vi?

Vi er et erfarent logistik- og flyttefirma hvor vi tilsammen har mange års erfaring. Vi hjælper og guider dig igennem hele processsen – vores professionelle ekspertise sikrer, at din levering eller flytning foregår problemfrit.