• LOGISTIK & TRANSPORT I SÆRKLASSE

MONTERING OG INSTALLATION AF HÅRDE HVIDEVARER MED OS SOM DIN HVIDEVAREMONTØR

Skal du have hjælp til montering og installation af hårde hvidevarer? Nordic Flyt og Logistik bestræber os på at være din foretrukne hvidevaremontør. For at opnå dette, yder vi altid en ekstra god service og giver gerne gode tilbud. Vores mange års erfaring gør, at vi arbejder med alle typer og modeller inden for hvidevarer, uanset anvendelse, alder og fabrikat.

Vi står for montering af hvidevarer, installation og tager gerne de gamle med til skrot, hvis der er behov for dette. Vores service er fleksibel, og således kan vi tilbyde installation af hårde hvidevarer på hele Sjælland.

OVER 12 ÅRS ERFARING MED MONTERING AF HVIDEVARER

Når du vælger Nordic Flyt og Logistik til at stå for levering og montering af hvidevarer, så får du hjælp fra kompetente og erfarne medarbejdere. Vores ekspertise er at levere og montere hvidevarer og levere køkkener både for privat- og erhvervskunder.

Vi er hvidevaremontør og leverandør for Svanekøkkener, Elgiganten, Simonsen & Czechura og Arrild Køkkener, og vi monterer også i forbindelse med nybygningsprojekter og i huse rundt i landet.

MONTERING OG LEVERING AF KØKKENER OG HÅRDE HVIDEVARER

Vi opererer med 10-pallers, 24 m3-biler. Alle vores biler er GPS-styrede, udstyret med el-sækkevogne og montageværktøj. Vi har 1 eller 2 mand på alle bilerne. Vi leverer også ordre mod stopprislevering på daglig basis.

VI KAN KLARE LEVERING OG MONTERING AF:

Køleskab
Dørvending
Side-by-side – Amerikaner-køleskab
Levering, opbevaring og udpakning
Returvarer til skrot
Vaskemaskine og tørretumbler
Opvaskemaskine
Komfur og kogeplade
Integreret mikrobølgeovn og kombi-ovn
Flytning af integrerbare låger på front køl/frys/opvaskemaskine


KONTAKT OS OG HØR MERE ELLER FÅ ET TILBUD MED DET SAMME

Ring og bestil et møde med en hvidevaremontør til gennemgang af priser og løsninger, der matcher dine behov. Hvis du har spørgsmål til vores priser på installation af hårde hvidevarer, montering af hvidevarer eller andre af vores services, så er du altid velkommen til at kontakte os og høre mere.

Du kan kontakte os på telefon 8620 2202 eller skrive en e-mail til flyt@nordicflyt.dk.

Nordic Flyt

Hvem er vi?

Vi er et erfarent logistik- og flyttefirma hvor vi tilsammen har mange års erfaring. Vi hjælper og guider dig igennem hele processsen – vores professionelle ekspertise sikrer, at din levering eller flytning foregår problemfrit.